Sestavine

Vse kar potrebujete za varjenje piva.

Suhi kvas

AEB Fermoale AY4 - 11,5g

AEB001
2,19 €
Zelo vsestranski kvas ameriškega porekla za proizvodnjo piva Ale v ameriškem in angleškem stilu. FERMOALE AY4 razvije nevtralen in čist aromatični profil z zelo nizko vsebnostjo diacetila.
Kosmiči, dodatki

Ovseni kosmiči - 1kg

2191595
3,29 €
Ovseni kosmiči se uporabljajo za izboljšanje polnosti telesa piva, za kompleksnejši okus in za boljšo obstojnost pene.
Sladni ekstrakti (DME / LME)

Suhi sladni ekstrakt (DME) - Svetli - 1kg

1310730
11,90 €
1kg suhega sladnega ekstrakta (DME), ki je zelo fermentabilen. Uporablja se kot dodatna hrana kvasovkam ali pa kot sladkor, potreben za sekundarno fermentacijo v steklenici.
Suhi kvas

AEB Fermoale NEW-E - 11,5g

AEB002
2,82 €
FERMOALE New-E, suhi aktivni kvas zgornjega vrenja je zasnovan za ustvarjanje »hop-forward« piv s sadnim okusom, ki so polnega okusa.
Kosmiči, dodatki

Ječmenovi kosmiči - 1kg

2111525
3,04 €
Ječmenovi kosmiči se uporabljajo za izboljšanje polnosti telesa piva, za kompleksnejši okus in za boljšo obstojnost pene.
Sladni ekstrakti (DME / LME)

Suhi sladni ekstrakt (DME) - Temni - 1kg

1310760
9,90 €
1kg suhega sladnega ekstrakta (DME), ki je zelo fermentabilen. Uporablja se kot dodatna hrana kvasovkam ali pa kot sladkor, potreben za sekundarno fermentacijo v steklenici.
Suhi kvas

AEB Fermolager W - 11,5g

AEB003
3,32 €
FERMOLAGER W je suhi kvas spodnjega vrenja, posebej izbran za fermentacijo širokega spektra lager stilov piva.
Kosmiči, dodatki

Pšenični kosmiči - 1kg

2131540
2,74 €
Pšenični kosmiči se uporabljajo za izboljšanje polnosti telesa piva, za kompleksnejši okus in za boljšo obstojnost pene.
Sladni ekstrakti (DME / LME)

Suhi sladni ekstrakt (DME) - Jantarni (Amber) - 1kg

1310745
11,90 €
1kg suhega sladnega ekstrakta (DME), ki je zelo fermentabilen. Uporablja se kot dodatna hrana kvasovkam ali pa kot sladkor, potreben za sekundarno fermentacijo v steklenici.
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotke. Preberi več