Ni izdelkov
z DDV
Vse kar potrebujete za varjenje piva.
Podkategorije
Kvas. Mala živa bitja, ki poskrbijo za pretvorbo sladkorja v alkohol, pivu pa podarijo številne karakteristike.
Slajeno žito, ki med procesom varjenja piva priskrbi potrebne sladkorje, ki služijo kot hrana kvasovkam.
Poglavitna začimba v pivu, ki vpliva na grenkobo, aromo in okus piva.
Ekstrakti, sladni suhi in tekoči ekstrakti, sladkorji.
Sladkorji, ki se dodajajo pivu za izboljšanje okusa ali dvig alkoholne stopnje.
Različni dodatki in aditivi.
Predpripravljeni paketi, ki vsebujejo vse potrebne sestavine in recept za varjenje piva po BIAB ali All Grain metodi.
1kg suhega sladnega ekstrakta (DME), ki je zelo fermentabilen. Uporablja se kot dodatna hrana kvasovkam ali pa kot sladkor, potreben za sekundarno fermentacijo v steklenici.
1kg suhega sladnega ekstrakta (DME), ki je zelo fermentabilen. Uporablja se kot dodatna hrana kvasovkam ali pa kot sladkor, potreben za sekundarno fermentacijo v steklenici.
1kg suhega sladnega ekstrakta (DME), ki je zelo fermentabilen. Uporablja se kot dodatna hrana kvasovkam ali pa kot sladkor, potreben za sekundarno fermentacijo v steklenici.
Sladilo s kompleksno molekularno strukturo, ki ni fermentabilna in tako pivo ostane sladko.
Monohidrat dekstroze ali pivovarski sladkor je sladkor, ki se ga pridobiva iz žitaric.
Mlečna ali laktična kislina se uporablja za uravnavanje pH vrednosti drozge.
Gre za morske alge, ki pripomorejo pri sprijemanju proteinov v pivini, da se hitreje sprimejo in potonejo na dno posode.
Naslavlja se ga tudi kot Super Cascade, saj vsebuje skoraj dvakrat višjo stopnjo alfa kislin, ter se tako poleg hmelja za aromo uporablja tudi kot hmelj za grenkobo.
Nepogrešljiv hmelj v številnih modernih izvedbah stila IPA in nekaterih Pale Ale piv. Uporablja se predvsem za aromo, s katero res ne skopari.
Velja za novejšo sorto hmelja, saj izvira iz leta 2012. S svojim unikatnim okusom in aromatičnim profilom resnično tvori pravi mozaik.
Že samo ime pove, kaj lahko pričakujemo. Gre za aromatično sorto hmelja, ki ne razočara. Zelo primeren za piva stila IPA in Pale Ale.
Sekanci francoskega hrasta ponazorijo aromo in okus staranja pijače v hrastovih sodih.