Ni izdelkov
z DDV
Slajeno žito, ki med procesom varjenja piva priskrbi potrebne sladkorje, ki služijo kot hrana kvasovkam.
Podkategorije
Ječmenovi kosmiči se uporabljajo za izboljšanje polnosti telesa piva, za kompleksnejši okus in za boljšo obstojnost pene.
Pšenični kosmiči se uporabljajo za izboljšanje polnosti telesa piva, za kompleksnejši okus in za boljšo obstojnost pene.
Koruzni kosmiči se uporabljajo za izboljšanje polnosti telesa piva, za kompleksnejši okus in priokus koruze.
Rženi kosmiči se uporabljajo za izboljšanje polnosti telesa piva, za kompleksnejši okus in za boljšo obstojnost pene.
Riževi kosmiči se uporabljajo za piva, kjer želimo poudariti okuse hmelja in zvariti suho pivo.
Osnovni slad za svež in lepo zaokrožen okus končnega piva. Visoka encimska aktivnost, svetla barva in nizka proteinska vrednost.
Osnovni slad za piva zlate barve z odlično encimsko osnovo, nadvse primeren za angleška in ameriška piva.
Slad, ki okrepi sladne arome z okusom kruha in žita, ob tem pa še poudari barvo piva in kvasovkam priskrbi obilico sladkorja.
Eden izmed najpopularnejših sladov sladarne BESTMALZ s svojo nasičeno rdečo barvo in visoko encimsko vrednostjo.
Izboljšani slad Pilsen, ki se uporablja za polnejše telo in boljšo obstojnost pene. Že ime pove, da poudari karamelo v vonju in okusu.
Praženi slad z intenzivno aromo karamele, ki izboljša tudi obstojnost pene in zapolni telo piva. Unikaten okus medu in elegantna sladkoba.
Praženi karamelni slad, ki potemni pivo in izboljša peno. Arome mandljev in lešnikov s prelepo temno rjavo barvo piva.