Ni izdelkov
z DDV
Slajeno žito, ki med procesom varjenja piva priskrbi potrebne sladkorje, ki služijo kot hrana kvasovkam.
Podkategorije
Ječmenovi kosmiči se uporabljajo za izboljšanje polnosti telesa piva, za kompleksnejši okus in za boljšo obstojnost pene.
Pšenični kosmiči se uporabljajo za izboljšanje polnosti telesa piva, za kompleksnejši okus in za boljšo obstojnost pene.
Rženi kosmiči se uporabljajo za izboljšanje polnosti telesa piva, za kompleksnejši okus in za boljšo obstojnost pene.
Osnovni slad za svež in lepo zaokrožen okus končnega piva. Visoka encimska aktivnost, svetla barva in nizka proteinska vrednost.
Osnovni slad za piva zlate barve z odlično encimsko osnovo, nadvse primeren za angleška in ameriška piva.
Pšenični slad, ki prinaša svežino in značilen okus pšeničnih piv, izdelan iz visoko kakovostne pšenice.
Slad za piva,v katerih želimo poudariti polnost telesa in sladni okus. Ima visoko encimsko vrednost.
Izboljšani slad Pilsen, ki se uporablja za polnejše telo in boljšo obstojnost pene. Že ime pove, da poudari karamelo v vonju in okusu.
Praženi slad z intenzivno aromo karamele, ki izboljša tudi obstojnost pene in zapolni telo piva. Unikaten okus medu in elegantna sladkoba.
Slad, ki okrepi sladne arome z okusom kruha in žita, ob tem pa še poudari barvo piva in kvasovkam priskrbi obilico sladkorja.
Eden izmed najpopularnejših sladov sladarne BESTMALZ s svojo nasičeno rdečo barvo in visoko encimsko vrednostjo.