Ni izdelkov
z DDV
Sestavine za destilacijo pri žganjekuhi.
Podkategorije
Kvasovke, encimi in hranila za kvasovke.
Začimbe.
Kvas za fermentacijo osnove pri destilaciji ruma.
Kvas za fermentacijo osnove pri destilaciji gina.
Kvas za fermentacijo osnove pri destilaciji vodke.
Kvas za fermentacijo osnove pri destilaciji whiskeya.
Distillers Nutrient Dark Spirits je mešanica hranil, posebej oblikovana za fermentacijo osnove pri destilaciji temnih žganih pijač.
Distillers Nutrient Dark Spirits je mešanica hranil, posebej oblikovana za fermentacijo osnove pri destilaciji svetlih žganih pijač.
Encimi glukoamilaze so namenjeni drozganju surovin na osnovi škroba, na primer surovih žitnih zrn in krompirja pri kasnejši destilaciji žganja. Uporabljajo se lahko tudi za povečanje učinkovitosti pri drozganju sladu z uporabo naravne diastatične encimske aktivnosti.
Kinamon pomeni dišeče oz. sladko dišeče. Izraz se nanaša na eksotično začimbo z značilno rdeče-rjavo barvo.
Porterjem, Stoutom in temnemu pivu doda prijeten okus. Izboljša tudi obstojnost pene. Licorica se dobro dopolnjuje z brinovimi jagodami.
Brinove jagode se v glavnem povezujejo z ginom. Že stoletja pa se jih uporablja v Porterjih, Stoutih in Doppelbockih. Odlično se poda k rženim sladom, s citrusnimi notami ingverja in pomarančne lupine ter koriandra. Pred uporabo jagode zdrobite z možnarjem.
Kardamom ima precej močan okus in aromo. Rahlo začinjen in saden okus je kot nalašč za aromatiziranje piva Odlično se podak k koriandru in grenki/sladki pomarančni lupini. Uporablja se v belgijskih pivih, lahko pa tudi v drugih stilih piva, kot so Porter, Stout in Red Ale.