Nadgradnja običajnih suhih kvasov, katere pohvalijo tudi najizkušenejši domači pivovarji.
Suhi ale kvas, primeren za IPA, Porter, Imperial Stout ter ostala piva z višjo alkoholno stopnjo.
Suhi ale kvas, primeren za ameriške različice ale piva. Ustvari izjemno čist karakter, idealen za piva, kjer si želimo poudariti hmeljne arome in okus.
Čist, nežen in suh lager, tako kot jih varijo Čehi? To je pravi kvas za vaše želje.
Suhi ale kvas, primeren za ameriške različice ale piva. Ustvari izjemno čist karakter, idealen za piva, kjer si želimo poudariti hmeljne arome in okus.
Suhi kvas za stile, kjer se poudarja hmeljni karakter. Z nežnimi sadnimi estri dodatno poudari sladni karakter.
Suhi ale kvas, primeren za IPA, Porter, Imperial Stout ter ostala piva z višjo alkoholno stopnjo.
Suhi lager kvas, primeren za varjenje lager stilov. Deluje pri višjih temperaturah in proizvede polnejši, bolj zaokrožen sladni karakter.
Suhi lager kvas, primeren za večino lager stilov. Proizvede polnejši, bolj zaokrožen sladni karakter in nizko vrednostjo žvepla.
Banana, klinčki, v ravnotežju s pikantnim. Kremast profil in polno telo. Kot nalašč za bavarska pšenična piva.
Odlična alkoholna toleranca z manj fenoli kot Belgian Ale, a z izjemno poudarjenimi in kompleksnimi sadnimi estri.
Pikantni fenoli, visoka alkoholna toleranca, skratka odličen za varjenje številnih belgijskih ale piv.
Odlično ravnotežje med pikantnostjo, sadnimi estri, alkoholom in še visoka alkoholna toleranca. Kar kliče po Belgiji.
Suhi kvas, primeren za belgijska pšenična piva. Ustvari lepo ravnovesje med sadnimi estri in pikantnimi fenoli. V pivu pusti dobršno mero sladkobe.
Čist, nežen in suh lager, tako kot jih varijo Čehi? To je pravi kvas za vaše želje.
Za Ale piva polnega telesa, kjer dominira suho sadje. S pravilnim ravnotežjem med hmeljno grenkobo in sadnimi estri lahko ustvarite fenomenalno pivo.
Suhi ale kvas, primeren za Saison. Pikantne, popraste in sadne arome z visoko atenuacijo. Obožuje visoko temperaturo fermentacije.
Kvas, ki producira veliko estrov tudi pri nizkih temperaturah. Visoka alkoholna toleranca in velik spekter temperature fermentacije.
Kvas, ki producira veliko estrov za osvežilni cider polnega okusa.